Wat is goed hondenvoer?

Dat is een voeding die volledig uitgebalanceerd is, een natuurproduct. Een goede balans tussen de verschillende ingrediënten zorgt  voor een hoogwaardige voeding.

Een goede voeding heeft een hoge calorische waarde. Daarbij is de enzymewerking heel belangrijk: deze ondersteunt de darmflora en helpt het voer makkelijker te verteren. Een goede voeding kunt u uittesten door te letten op de te voeren hoeveelheid en de hoeveelheid ontlasting. Dus: goed voer is een voeding, waarvan u uw hond weinig hoeft te voeren en waarvan uw hond weinig ontlasting heeft.

Synthetische antioxidanten moeten zo weinig mogelijk worden gebruikt. Men kan veel beter bioactieve antioxidanten zoals de vitaminen E en C en andere natuurlijke conserveringsmiddelen gebruiken. Deze zijn goed voor hart en bloedvaten en verhogen de immunologische weerstand.

Wij maken een geperste korrel hondenvoer. Het voordeel van dit procédé is dat eiwitten, vitaminen, mineralen enz. niet worden blootgesteld aan te hoge temperaturen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Cavom, en dit geldt voor ons complete assortiment, is een puur natuurproduct, zonder synthetische kleur-, reuk- of smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Gezonde honden dankzij Cavom

In ons dierenpension voeren wij uitsluitend Cavom. Door de grote variatie aan producten die Cavom levert hebben wij voor elke hond altijd het juiste voer in huis. Ook honden met een allergie reageren heel goed op de natuurlijke voeding. Onze klanten zijn altijd tevreden hoe hun hond eruit ziet na een verblijf bij ons. Vaak adviseren wij onze klanten dan ook om ook over te stappen op natuurlijke voeding van Cavom. 

Carine van der Weert, hondenpension